• check Grote showroom in Eindhoven - 9.8 reviews!
  • check De scherpste internet prijzen
  • check Levering in Nederland en België
UW APPARATUUR NOG NIET DIRECT NODIG? U KUNT BIJ ONS OOK OP AFROEP BESTELLEN.

Retourneren

"U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Let op! Het herroepingsrecht is niet van toepassing bij speciale modellen en kleuren. Ook zijn zakelijke aankopen uitgesloten van het herroepingsrecht.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@keukeninbouwcenter.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten."

Bij speciale bestellingen zal er telefonisch contact worden opgenomen en de bestelling zal gaan via de reguliere winkel. Dan kunt u zich niet beroepen op uw herroepingsrecht.