Verzending en levering

Verzending en levering

Keukeninbouwcenter afleveringen vinden plaatsen met Post.nl en van Spreuwel transport services.

Hoeveel verzendkosten betaal ik?

Bij artikelen boven de € 300,- worden er geen bezorgkosten gerekend in Nederland met
uitzondering van de Waddeneilanden. Daar worden de bezorgkosten apart berekend. Bij bedrag onder € 300,- worden er € 25,- transportkosten berekend.
Voor levering in Belgie vragen wij een kleine vergoeding van 29 euro.
 

Levering fornuizen

Een fornuis zal door onze bezorgers niet via een trap geleverd worden. Dan zal het fornuis bij de eerste drempel van de woning aangeboden worden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan dorpels, vloeren etc. Klant dient zelf zorg te dragen voor bescherming indezer.

Hoe snel wordt er geleverd?

Bij ieder product staat de verwachte levertijd weergegeven. Wilt u 100% zeker zijn van de levertijd, neem dan contact op met onze klantenservice op 040-8432233. Wij leveren niet op Zaterdag en Zondag.

Kan ik mijn pakket op een ander adres dan het factuuradres laten leveren?

Ja. In het bestelproces kunt u een ander afleveradres kiezen.

Wat gebeurt er wanneer ik meerdere producten bestel met verschillende levertijden?

Wij wachten tot de bestelling compleet is, zodat wij deze in één keer aan u kunnen verzenden. Wilt u een product liever eerder ontvangen, neemt u dan contact op met onze klantenservice: bel naar 040-8432233 (lokaal tarief) of mail naar info@keukeninbouwcenter.nl

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Op het moment van verzending ontvangt u automatisch een Track and Trace code. Op deze manier kunt u precies zien wat de status van uw bestelling is en waar het pakket zich bevindt.

Wie levert mijn bestelling?

Alle leveringen vinden plaats met Post NL of van Spreuwel transport. Zij bezorgen uw bestelling overdag op het door u aangegeven verzendadres. Tip: U kunt uw bestelling ook op uw werk laten afleveren, dan weet u zeker dat u het snel ontvangt.

Kan ik een bezorgafspraak maken?

Het is mogelijk om een afleverdag te kiezen.