• Grote showroom in Eindhoven
  • De scherpste internet prijzen
  • Levering in Nederland en België
  • Meer dan 40 jaar ervaring
VANAF DINSDAG 15 DECEMBER TOT 9 FEBRUARI  ZIJN WIJ GESLOTEN.  AFHALEN VAN PRODUKTEN BLIJFT MOGELIJK MAAR BEL OF MAIL VOORAF VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK. WEL ZIJN WIJ TELEFONISCH OF VIA MAIL BEREIKBAAR VOOR AL UW VRAGEN. UITERAARD KUNT U OOK ONLINE BESTELLEN EN DE APPARATEN WORDEN THUISBEZORGD.
  • Boretti BIKB60 - Inductie kookplaat - Inbouwkeuken apparatuur (1)
  • Boretti BIKB60 - Inductie kookplaat - Inbouwkeuken apparatuur (2)

Boretti BIKB60

Leverbaar (meer info) Levertijd is 3-5 werkdagen
Inbouwservice mogelijk € 105.00 Meer informatie?
Merk Boretti
Product BIKB60
Kleur Zwart
Breedte (cm) 60
Aantal pitten 4
1.399,-1.099,-
Boretti BIKB60 inductieplaat.  Hij heeft vier boosterzone's en is facet geslepen.De Boretti BIKB60 is een 59 cm. brede inductie kookplaat uitgevoerd met 2 brugzones. Deze kookplaat heeft vier zones welke allemaal voorzien zijn van SuperBooster optie.

De Boretti BIKB60 is verder uitgevoerd met slider bediening welke per zone direct is in te stellen (14 standen). Tevens is het mogelijk per zone de gewenste bereidingstijd in te stellen.

Boretti heeft kookplaten in vele uitvoeringen zoals inductie gas op glas en rvs. Inductie met vier of vijf zone,s en diverse maten. De gaskookplaten zijn er in eenvoudige vierpits tot 6 pits met een losse frytop. Boretti is uniek met de kooplaten met een losse frytop. Ze zijn er in tussen en opbouw. Boretti heeft een aantal gasplaten met branders van messing daardoor betere warmtegeleiding en met een hoog vermogen wokbrander. Ze hebben betaalbare prijzen en keukeninbouwcenter is dan ook volledig Borettidealer van Nederland.
Boretti BIKB60.

Specificaties:
BORETTI inductiekookplaat
Afgeronde hoeken
2 brugzones
4 superboosters
4 gelijke zones 2100W - 2600/3700W
Slider bediening met 14 levels
Automatische pan detectie
4 timerfuncties
Kinderslot
Auto stop
Eco design
Bel ons gerust. 040 8432233

Handig om te weten