• Grote showroom in Eindhoven
  • De scherpste internet prijzen
  • Levering in Nederland en België
  • Meer dan 40 jaar ervaring
HEEFT U UW APPARATUUR PAS LATER NODIG GEEN PROBLEEM WIJ ZETTEN ZE OP AFROEP
  • Falcon Elan 110  Zwart  - Gasfornuizen - Inbouwkeuken apparatuur (1)

Falcon Elan 110 Zwart

Leverbaar (meer info) Levertijd is 3-5 werkdagen
Merk Falcon
Product Elan 110 Zwart
Kleur Zwart
Breedte (cm) 110
Hoogte (cm) 90-92.5
Aantal pitten 6
3.999,-2.299,-
De Falcon Elan 110 gas-elektro is een 110 cm. breed gasfornuis uitgevoerd in de kleur zwart. Dit fornuis is uitgevoerd met drie ovens en een opberglade en heeft een kookgedeelte met zes gasbranders.

Kenmerkend voor dit fornuis zijn de grote knoppen en de bijzonder fraai vormgegeven grepen. Tesamen met de belijning van de deuren geeft dit de Elan 110 een fraaie typische Engelse vormgeving.

Kookgedeelte
De bovenzijde van het fornuis is uitgevoerd met 6 branders, waaronder 2 wokbranders van 3,65 kW. Alle branders worden automatisch ontstoken bij het opendraaien van de knoppen. Daarnaast beschikken de branders over een thermokoppel vlambeveiliging. Indien de vlam tijdens het koken uitwaait, dan zal het gas automatisch afgesloten worden. Op de branders liggen vier gietijzeren pandragers welke zorgen voor een stabiele ondergrond voor uw pannen.

Falcon Fornuizen worden in Engeland geproduceerd. Het assortiment is zeer groot en ze maken dan ook fornuizen voor elke keuken. Klassiek modern en landelijk hebben ze in vele uitvoeringen. Daarin hebben ze twee lijnen de semiprofessionele en de professionele lijnen. Het merk begeeft zich in de wat hogere prijsklasse. Ook zijn de fornuizen in tal van kleuren en zelfs de grepen zijn in messing en chroom te verkrijgen. Wij leveren dan ook uitsluitend uit Nederland geimporteerde fornuizen welke in Nederland en Belgie verkocht mogen worden. Ook worden nu de nieuwste modellen gelevert met de nieuwste gaskeuring. Per 1 januari is er een Nederland een verplichting dat de fornuizen voorzien van een label wat betekend dat deze is goedgekeurd voor het Nederlandse gas. Deze zijn dan ook geschikt voor Belgie. .Alle modellen zijn leverbaar in inductie en gas maar ook zijn er fornuizen met keramische plaat.
Falcon Elan 110 gas-elektro fornuis

Kookgedeelte:
- 1 kleine brander van 1,0 kW
- 2 normaal branders van 1,7 kW
- 1 sterkbrander van 3,0 kW
- 2 wokbranders van 3,65 kW
- automatische vonkontsteking in de knoppen
- thermokoppel vlambeveiliging
- gietijzeren pannendragers

Oven linksboven:
- Grill oven
- Soepel uitschuifbare Glide-out grill

Oven linksonder:
- Multifunctionele oven met de functies ontdooien, hetelucht, hetelucht-grill, combinatie, traditionele/conventionele oven (kookelementen boven en onder), boven element en onder element.
- Inhoud oven links: 69 liter
- Energieklasse oven links: A

Oven rechtsboven:
- Hetelucht oven
- Inhoud oven: 67 liter
- Energieklasse oven rechts: A
- Uitgevoerd met dichte deur

Rechtsonder:
- Opberglade

Afmetingen:
- Breedte: 1100 mm.
- Diepte: 600 mm.
- Totale hoogte (incl. bovenblad): 900 - 925 mm. (instelbaar m.b.t. poten)

Aansluitwaarde elektrisch: 7,4 kW
Bel ons gerust. 040 8432233

Handig om te weten