• Grote showroom in Eindhoven
  • De scherpste internet prijzen
  • Levering in Nederland en België
  • Meer dan 40 jaar ervaring
OP ZATERDAG ZIJN WIJ ALLEEN OP AFSPRAAK GEOPEND. MOCHT U ONZE SHOWROOM OP ZATERDAG WILLEN BEZOEKEN BEL OF MAIL DAN EVEN!
  • Boretti BST901AN - Schouwkap - Inbouwkeuken apparatuur (1)

Boretti BST901AN

Leverbaar (meer info) Bestellen bij leverancier
Merk Boretti
Product BST901AN
Kleur Antraciet
Breedte (cm) 90
699,-519,-
Maximale afzuigcapaciteit 609m3/u Duurzame LED-verlichting Aluminium vetfilters (uitwasbaar) 3 vermogensstanden + intensiefstand Geschikt voor recirculatie Geluidsniveau 48dB(A) – 62dB(A)Made in Italy Eenvoudig te gebruiken knopbediening Energieklasse A Naloopstand Ideaal in combinatie met PURO recirculatiefilter (option
Boretti afzuigkappen zijn er in diverse maten en soorten. Zo zijn er schouwkappen plafondunits inbouwunits en eilandkappen. Boretti heeft diverse afzuigkappen welke in een ral kleur gespoten kunnen worden. Zo hebben ze kappen met filters en ook met randafzuiging.Randafzuiging is een stillere kap en legt een afzuiggordijn rondom de kookzone. Ook hebben ze kappen met EBM motoren welke de stilste en beste motoren zijn in Europa.Voor elk fornuis is er een bijpassende afzuigkap. Alle kappen kunnen recirculatie en kunnen worden voorzien van koolfilters of een plasmanorm filter wat inhoud een levensduur van 15 jaar. Koolfilters dient men elk jaar te vervangen.
Maximale afzuigcapaciteit 609m3/u Duurzame LED-verlichting Aluminium vetfilters (uitwasbaar) 3 vermogensstanden + intensiefstand Geschikt voor recirculatie Geluidsniveau 48dB(A) – 62dB(A)Made in Italy Eenvoudig te gebruiken knopbediening Energieklasse A Naloopstand Ideaal in combinatie met PURO recirculatiefilter (optioneel)
Bel ons gerust. 040 8432233

Handig om te weten


Gerelateerde producten

Geen producten gevonden